lipiec31

Bakłażanowe roladki

dodano: 31 lipca 2009 przez Amarantha


Sama ich co prawda nie robiłam, ale to nie może być trudne :) Jadłam je wczoraj w restauracji!

Zapiekane w sosie pomidorowym, plasterki bakłażana, nadziewane szpinakiem z serem pleśniowym. Niebo w ... buzi :)

 

Będę musiała zrobić to koniecznie któregoś dnia!




Dodaj do:


Komentarze mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy - zaloguj się lub załóż konto


Odpowiedzi moga dodawać tylko zalogowani użytkownicy - zaloguj się lub załóż konto


Wasze komentarze

zgłoś
Iza 31 lipca 2009 Iza napisała:

Ale obrane ze skóry? Bo ona jest nie do przegryzienia:)


zgłoś
Amarantha 31 lipca 2009 Amarantha napisała:

Oczywiście ze skórą. Przecież ona zmięknie :)


Pokaż pozostałe komentarze 2 ›
zgłoś
depecha 7 sierpnia 2009 depecha napisała:

oj zjadoby sie taka pychote..


zgłoś
April211 11 sierpnia 2009 April211 napisała:

smakowe na-pewno jak je zrobisz odrazu znikają