maj20

Parówki z serem

dodano: 20 maja 2011 przez Amarantha


Uwielbiam takie ciepłe i niezdrowe śniadanko raz na jakiś czas ;)

 

Składniki:

- po 2 parówki na osobę

- kawałek żółtego sera

- olej do smażenia

 

Z parówek zdejmujemy skórki, kroimy je na pół, potem każdą połówkę jeszcze raz na pół, ale wzdłuż. Z jednej parówki powinno wyjść cztery kawałki.

 

Parówki wrzucamu na gorący ojej i smażymy z obu stron na rumiano. Na każdej układamy po małym pasku żółtego sera, odwracamy serem na dół, i po chwili zdejmujemy z patelni - ser powinien być lekko przyrumieniony. I gotowe :)




Dodaj do:


Komentarze mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy - zaloguj się lub załóż konto


Odpowiedzi moga dodawać tylko zalogowani użytkownicy - zaloguj się lub załóż konto


Nie ma jeszcze komentarzy - wyraź swoją opinię jako pierwszy